CALENDARI DE PARTITS PER EQUIP CAP DE SETMANA DEL 16 DE GENER

dimecres, 12 de gener del 2011

En aquest post detallarem quines competicions juga cada manager a la propera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 de gener:

En vermell trobareu els partits jugats fora de casa.

QUIMICS : Promoció de descens a 2a divisió
AZZURRI: Promoció de descens a 3a divisió
NASTIC: Final de la champions
TTINIANS : Final de la Champions, Promoció d'ascens a 1a div
WHOPPERS : Final de la Cat CUP
ARCONADATEAM : Final de la Cat CUP
TXUNGAIS: Promoció ascens a 2a divisió


Aixi els managers trobaran fàcilment quines competicions juguen. A mesura que els equips quedin eliminats de competicions o disputin partits de desempat, serà més util, i ara al principi per a que els nous managers vagin acostumant-se.

Comments

One response to “CALENDARI DE PARTITS PER EQUIP CAP DE SETMANA DEL 16 DE GENER”
Post a Comment | Comentaris del missatge (Atom)

Anònim ha dit...

Hola qui és el jefe ara d'aquesta mierdi-lliga??? El bocamolla aquella? Per que hem sembla que el inter de peneta ja no participa no?

Soc el mític entrenador del Bocamon de Jadillo, si us haurieu de reverenciar quant sentiu aquest nom, pero us ho perdono.

Ara amb serio, qui es el jefe, com sabeu, a Lleida hi ha una altra lliga, va haver un temps que jugava a les dues... i encara continuem i he pensat que si la vostra lliga acaba almenys amb una jornada de sobres, podríem celebrar la intercontinental.

O sigui el campío de la nostra lliga contra el campió de lliga de la vostra. Si encara seguiu jugant, que veig que el bloc porta un mes parat, envieu-me un e-mail a mikibardaji@hotmail.com

1 de març del 2011, a les 16:09